Médaille SuperHalfs

Udgivet den af Finishers
Finishers

Berlin Halvmaraton: Den nye spiller på SuperHalvs-scenen

Berlin Halvmarathon er et af de mest legendariske løb i verden ⭐. Du har sikkert allerede drømt om at deltage, og det er et fremragende valg at inkludere på din løbe-bucketliste 😌. Du vil blive begejstret for at vide, at den fra den 11. oktober 2023 er blevet en del af den anerkendte SuperHalfs-serie af halvmaratoner!

Hvad er SuperHalfs? 🤔

SuperHalfs-serien samler de seks bedste halvmaratoner i Europa 🇪🇺. Det inkluderer halvmaratoner i Valencia 🇪🇸, Lissabon 🇵🇹, Prag 🇨🇿, København 🇩🇰, Cardiff 🇬🇧, og nu, Berlin 🇩🇪. Med fantastiske destinationer, mindeværdige løb og drømmende ophold, er det din chance for at udforske Europa på bedste vis! Din udfordring, udover at slå dine personlige rekorder, er at deltage i disse seks løb inden for 60 måneder, eller 5 år, for at få den ultimative SuperHalfs-medalje 🏅.

Dette er én medalje, du ikke vil gå glip af! Alle løbene i SuperHalfs-serien er også eliteløb af World Athletics, arrangørerne af World Athletics Championships 🌍. Så, det er ganske muligt, du vil være til et løb, hvor der sættes en rekord, og det er virkelig magisk! 🪄

Vi ses i Berlin! 📍

Berlin Halvmaraton Berlin er en højt eftertragtet begivenhed og anerkendt verden over 🙌. Hvert år samles mere end 30.000 løbere for at opleve det og udforske hovedstaden i Tyskland. For mange er det et legendarisk halvmaraton 💫, og et must-på listen ✅. Selvom halvmaratonen kun for nylig er blevet en del af SuperHalfs-serien, har dens marathon været en del af World Marathon Majors siden 2013. Uden tvivl, Berlin er et must-besøg for løbere 🏃‍♂️.

Hvad med ruten? Hvis du elsker en rute rig på opdagelser

, er du kommet til det rette sted 🌆. Byen tilbyder deltagerne en exceptionel rute gennem sine gader. Det er en fantastisk mulighed for at beundre de mange historiske monumenter, inklusiv Reichstag 🏛️, Siegessäule, Berliner Dom, og Potsdamer Platz. Den store finale er ved Brandenburger Tor. En uforglemmelig afslutning! 🏁

Desuden er løbet kendt for at være relativt fladt. Så du kan nyde ruten uden at bekymre dig om stejle stigninger. Det er også den perfekte chance for at sætte en ny personlig rekord ⌚. Det er klart, dette løb tilbyder en unik og mindeværdig atmosfære, som vi varmt kan anbefale! 👍

Program for SuperHalfs 2024-serien 🗓️

Er du fristet af eventyret? 😏 Vil du udfordre dig selv og vinde din SuperHalfs-medalje? Fokuser bare på træningen, og lad os håndtere resten. Vi har allerede planlagt programmet for halvmaratoner i 2024 for dig:

®

Den nye generation af hjemmeside, der gør det muligt for løbere på alle niveauer at (gen)opdage Frankrig og dets kulturarv ved at finde de løb, der passer til dem.